Tag en slapper ved Arnsberger Wald i Tyskland med rejsearrangøren TravelBird. Du får et lækkert 4-stjernet wellnessophold i Sauerland i 3-6 dage fra kun kr. 739. Med i prisen er morgenmad, middag og massage.

Wellnessophold i Sauerland

Dette ophold er helt klart for naturelskeren. Hotellet ligger tæt ved naturparken Arnsberger Wald i Sauerland, som er et usædvanligt smuk område. Her er rig mulighed for både at vandre og cykle, mens du trækker den friske luft helt ned i lungerne og nyder omgivelserne.

Viadukt i Willingen
Viadukt i Willingen

Hvis du er klar på lidt større udfordringer og action, så er terrænet også suværent på ryggen af en mountainbike og bjergene indbyder til klatning.

Som så mange andre steder i Tyskland, finder du i Sauerland også en række imponerende slotte, som er et besøg værd. Det kan også anbefales at besøge de smukke drypstenshuler Atta-grotten og Balve-grotten, hvor der nu og da afvikles koncerter.

Dit wellnessophold i Sauerland inkluderer

  • 2, 3 eller 5 overnatninger på det 4-stjernede Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg
  • Morgenmad på hotellet
  • Velkomstdrink
  • 1 x middag
  • 1 x hydrojet-massage per person
  • Adgang til wellnessområdet DoriVita
  • Gratis parkering

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET

Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg

Du kommer til at bo både godt og smukt på det 4-stjernede Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg. Som nævnt ved Arnsberger Wald i Sauerland, der er et af Tyskland største skov- og bjergområder.

Du kommer sikkert til at opholde dig en stor del af tiden på hotellet lækre wellnessområde DoriVita. Det er et ikke mindre end 1600 kvadratmeter stort spa-område. Her kan du blandt andet nyde 30 grader varm indendørs pool, boblebad, afslapningsrum, finsk dampsauna, biosauna, udendørs grotte-bruser og massage.

tripadvisor.dk har hotellet fået en flot rating på 3,5 af 5 fra tidligere gæster.

På kortet herunder kan du se hotellets placering i Tyskland. Fra hotellet er der cirka 50 kilometer til Dortmund og 500 kilomenter til den dansk/tyske grænse.

 > LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET

Stemningsbilleder fra Sauerland

Dæmning i Sauerland i Tyskland
Dæmning i Sauerland
Sorpesee søeen - Sauerland i Tyskland
Sorpesee søeen

 

Willingen - Sauerland i Tyskland
Willingen
Willingen - Sauerland i Tyskland
Willingen

 > LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET