Oplev dejlige Zadar i Kroatien i en hel uge i juni måned. Hvis du kan afholde tidlig ferie, kunne det blive en billig sommerferie.

Du får 7 nætter på 3-stjernet lejlighedshotel og fly tur/retur fra København for kun kr. 1.472.

Rejseperioden er fra den 2. – 9. juni 2017.

Zadar i Kroatien

Den kroatiske by Zadar ligger ved Dalmatien ud til Adriaterhavet. En by der byder på masser af historie og dejlige strande.

Oplev f.eks. byens solide bymur og byporte, som stammer helt tilbage fra Romerriget. Smukke St. Donat kirke, Simeon’s kirke og St. Anastasia katedralen er også et besøg værd.

Zadar i Kroatien

Nyd Adriaterhavets krystalblå vand ved f.eks. den velbesøgte Kolovare strand, hvor der også er gode muligheder for at gå om bord i det lækre lokale kroatiske køkken. Rejser du med børn, kan Ninska Laguna stranden varmt anbefales. Ligeledes er strandene Borik og Diklo meget populære. Husk badesko da der på flere af disse strande er både store og små sten.

Hvis du lejer en bil på destinationen, åbner du op for en yderligere pallette af oplevelser. Kør f.eks. en tur til Kroatiens største sø Vrana, besøg nationalparkerne Kornati og Paklenica eller tag en tur ud til øerne og få en dejlig badeoplevelse.

Linda & Mario (ferielejlighed)

trivago.dk har jeg fundet den 3-stjernede ferielejlighed Linda & Mario, som ligger små 4 kilometer fra centrum af Zadar. Her får du hele ugen for kun kr. 885 (per næse ved to personer).

Linda & Mario - Zadar i Kroatien
Screenshot fra trivago.dk

Fra ferielejligheden er der kun tre minutters gang til Diklo-stranden. Stedet har en stor dejlig have samt gratis wi-fi og parkering. I hotellets nærområde finder du en lang række barer, restauranter og et supermarked.

På værelset har du eget badeværelse, tv, køleskab og ventilator.

tripadvisor.dk har Linda & Mario fået en suveræn rating på 4,5 af 5 fra tidligere gæster.

Tag forskud på glæderne og gå en tur i nærområdet via det interaktive kort herunder.

> BOOK HOTEL

Flybilletter til Zadar i Kroatien

Mange danskere vælger at køre til Kroatien på ferie, men det kan dårligt betale sig med disse priser på flybilletter. På momondo.dk har jeg fundet tur/retur flybilletter til Zadar til kun kr. 587.

Flybilletter til Zadar i Kroatien
Screenshot fra momondo.dk

Du flyver med Ryanair fra København.

> BOOK FLYBILLETTER

Stemningsbilleder fra Zadar i Kroatien

Fyrtårn i Zadar - Kroatien
Fyrtårn i Zadar

Zadar i Kroatien

 

Zadar i Kroatien

Zadar i Kroatien